alapitvany 1200

A tanévet 596 tanuló értékelésével zártuk. Az iskola tanulmányi átlaga 4,4. 159 tanuló kitűnő tanulmányi eredményt ért el, ez a tanulólétszám 27%-a. Kedves kitűnő diákjaink! Gratulálok a sikeres tanulmányi munkátokhoz!
A hagyományoktól eltérő munkarend ellenére kiemelkedően teljesítettek tanulóink a különböző tanulmányi versenyeken:
- az alsó tagozatosok a matematika versenyeken jeleskedtek: a matekÁSZ matematika versenyen Pölhös Letti, Pezenhoffer Zalán, Kurcsics Alíz megyei 1. helyezést, Aszódi Márk, Németh Erzsébet megyei 2. helyezést ért el. Az 1. helyezettek szép eredménnyel képviselték iskolánkat az országos döntőn. A Tudásbajnokság megyei döntőjén Kövesdi Zsófia 1., Aszódi Anna 3. helyezést ért el.
- A felső tagozatosok is kiváló eredményeket értek el a matematika és a magyar versenyeken. A Zrínyi Ilona matematika versenyen csapataink 2. és 3. helyezést értek el, így összesítésben iskolánk a megyében 3. helyezett lett. Az alapműveleti matematika verseny megyei fordulóján 1. helyezést ért el Molnár Zsombor és Ladányi Kolos, 2. helyezett lett Vámos Dániel. Kolos az országos döntőn 3., Zsombor 6. helyezéssel büszkélkedhet. A nemzetközi kenguru matematika versenyen megyei 2. helyezett lett Molnár Zsombor és Talabér Barnabás, 3. helyezést ért el Vámos Dániel. A Kalmár László matematika verseny megyei döntőjén László Dávid 1., az országos versenyen 16. helyezést ért el.
- A Simonyi Zsigmond helyesírási verseny megyei fordulóján Németh Bodza és Németh Boróka 3. helyezést ért el. Az országos hon-és népismereti versenyen is nagyon szép dobogós eredményeket értünk el.
- A matematika tehetséggondozás területén végzett kiemelkedő munkájákért az „ÉV TANÁRA” elismerést kapott Prófusz Györgyné és Nagyné Török Judit. A digitális oktatás módszertani előkészítésében végzett kiváló szakmai munkájáért és a folyamatos támogató tevékenységéért pedig Kiss M. Tünde kapott emléklapot. Gratulálunk az elismeréshez!
- Iskolánk tárgyi feltételeinek fejlesztéséért, az informatikai eszközállomány bővítéséért nevelőtestületünk az „ÉV SZÜLŐJE” elismerő címben részesíti Görög Pétert. Nagyon köszönjük a támogatást!
- Tisztelettel köszönöm Borsits-Kiss Adriennek, a Korszerű Iskoláért Alapítvány munkájában végzett gazdasági tevékenységét. Köszönjük a támogatást!
- Tisztelettel köszönjük iskolánk Szülői Szervezetének pedagógiai munkánk támogatását. Külön köszönjük Kiss Melindának, a Szülői Szervezet elnökének a lelkiismeretes munkáját.
Külön gratulálunk az 1. osztályos kisdiákoknak, akik nagyon szépen teljesítettek, megtanultak írni, olvasni és számolni.
elérkezett a rég várt pillanat. Kívánjuk, hogy vidám hangulatban teljen a vakáció. Szép nyarat, kellemes feltöltődést és jó pihenést kívánunk mindenkinek! Találkozunk szeptemberben!

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

ITT  olvasható
 
COVID 19 adatok:
Fertőzöttek száma:
Dolgozók száma: 0
Gyerekek száma: 0

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu

 

Korszerű Iskoláért Alapítvány

 Számlaszámunk: 11747006-20118147
Adószámunk: 19246640 - 1 - 18
A Korszerű Iskoláért Alapítvány éves szinten milliós nagyságrendben járul hozzá az iskolai infrastruktúra fejlesztéséhez.
Ezúton is szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy az elmúlt tanévben iskolánk alapítványának ajánlották fel személyi jövedelemadójuk egy százalékát!
 
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „A Korszerű Iskoláért Alapítvány éves szinten milliós nagyságrendben járul hozzá az iskolai infrastruktúra fejlesztéséhez. Adószámunk: 19246640-1- 19246640-1-18 18 1 1% % Számlaszámunk: 11747006-20118147 KÃSZÖNJÜK!”
 
 

tanulmanyi

sport

ETKEZES 4

etlap 3

kreta 2

classroom 2

TANEV RENDJE 2

dokumentumok 2