konyvtar logofb logo    foto logo 50youtube logo  kreta logo 

Az új tanév első napján az 1. és a 4. osztályosok vidám műsorával a hagyományoktól eltérően megnyitottuk a 2020-2021-es tanévet. Az idei évben 24 osztályban 603 tanuló, köztük 83 elsős diák kezdte el tanulmányait iskolánkban. Nyugdíjba vonuló kollégáink, Sinkáné Timár Andrea és Varga Jenőné sokévtizedes pedagógiai munkájukért, a Gothard iskola tanulóiért és közösségéért végzett sokoldalú tevékenységükért miniszteri elismerésben részesültek, Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vehettek át.

Az előző tanév munkájának értékeléséhez kapcsolódó díjak átadására is sor került:

-        Az „Év sportolója” elismerésben részesült kimagasló sport eredményei alapján Tömböly Míra 3.c, Szakály Zétény 4.b, Nagy Lotti 5.c és Babics Marcell 6.a osztályos tanulók.

-        Hivatástudattal végzett pedagógiai tevékenységükért, kiváló munkájukért az „Év Tanára” elismerésben részesült Sinkáné Timár Andrea és Varga Jenőné.

-        Iskolánk tárgyi feltételeinek fejlesztéséért nevelőtestületünk az „Év Szülője” elismerésben részesítette Babics Tihamér és Tóth Zoltán szülőket.

-        A Gothard Diáksport Egyesületben végzett alapító és sokévtizedes kiváló munkájáért elismerésben részesült Varga Jenőné.

-        A Korszerű Iskoláért Alapítvány kuratóriumában végzett szakmai munkájáért elismerésben részesült Viniczay Alexandra és Csóka András.

 

Minden kitüntetettnek és elismerésben részesülőnek köszönöm iskolánkért végzett áldozatos munkáját! Gratulálok az elismerésekhez!

Minden tanítványunknak jó munkát és sikeres tanévet kívánok!

Nagyné Tancsics Ildikó

intézményvezető

 

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu
gj logo

 

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

Itt  olvasható

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

UNESCO Társult Iskola

2013 óta az UNESCO Társult Iskolák hálózat tagkai lettünk. 

Az eddigi projektjeink, eredményeink ITT találhatók.
 

unesco logo