konyvtar logofb logo    foto logo 50youtube logo  kreta logo 
2013. május 6-8-ig Bodzavárban (Vöröstó), erdei iskolában járt a 2.c osztály. 
A kitűnő időjárásnak és az érdekes programoknak köszönhetően, pillanatok alatt elrepült a 3 nap. A programokról a Bővebben után olvashatnak.
 
Első nap: Két csapatot alkotva a gyerekek, egy tanösvény vetélkedőn vettek részt. Nevükhöz méltóan a Tudorkák csapata győzött - de csak kis fölénnyel. A sok izgalmas és érdekes feladatot követően visszatértek a táborba, ahol egy meglepetés szülinapi parti várta őket, főként persze az ünnepeltet.
 
Második nap: Kalandtúra volt a javából! A két csapat az indiánok földjére keveredett, ahol különösebbnél különösebb küldetéseket kellett teljesíteniük. Itt a Bodza csapat szerepelt jobban. Ezek után "megpihentek" Vászolyon a Szent Jakab forrásnál, ittak a gyógyerejű vízből, majd némi vizezés és játék után, feltöltődve vágtak neki a hazafelé vezető útnak. A táborban fagyi várta a döntetlenül zárult verseny résztvevőit. Ezzel a nap még nem ért véget, hiszen volt alkalmuk vadcsalit készíteni, azt kirakni az állatoknak, és vadkamerákat felszerelni is. A jól megérdemelt vacsora után pedig következett a nap fénypontja: bátorságpróba az éjszakai erdőben.
 
Harmadik nap: A pakolás és rendrakás után ellenőrizték a gyerekek a csalit és a vadkamerákat, majd utolsó programként a Veszprémi Állatkertet látogatták meg. 
A kis csapat épségben, fáradtan, élményekben gazdagon tért haza.
Erdei iskola 2.c
Oszd meg a cikket:
FaceBook  Twitter  

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu
gj logo

 

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

Itt  olvasható

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

UNESCO Társult Iskola

2013 óta az UNESCO Társult Iskolák hálózat tagkai lettünk. 

Az eddigi projektjeink, eredményeink ITT találhatók.
 

unesco logo