tel: +36204272526konyvtar logofb logo  foto logo 50youtube logo  kreta logo

Az országos kompetenciamérés adatai alapján a legtöbb hozzáadott pedagógiai értéket teremtő magyar iskolák között szerepel a Gothard Jenő Általános Iskola.

2004 óta működik az országos kompetencia-mérés az iskolákban szövegértésből és matematikából, amely nemcsak a gyerekek egyéni teljesítményét méri, hanem összességében is képet ad az iskolában folyó pedagógiai munkáról.

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozza azoknak az iskoláknak a névsorát, amelyek két szempont (hátránykiegyenlítés és a tudás fejlesztése) valamelyike alapján az átlagosnál jobb eredményekkel rendelkeznek.

 

https://www.oktatas.hu/kozneveles/meresek/kompetenciameres/kiemelkedo_teljesitmenyu_iskolak

„Az OKM adatai alapján azonosíthatók az olyan iskolák, amelyek jobb eredményt érnek el, mint az tanulóik korábbi eredményei alapján várható volna, azaz az átlagosnál nagyobb az ott folyó pedagógiai munka fejlesztő hatása.”

A 2018/2019. tanév 8. osztályos matematika kompetencia mérése alapján fejlesztő tevékenységében kiemelkedő 3 szombathelyi iskola között szerepel iskolánk. Fejlesztés - 8. évfolyam, matematika

„Az OKM adatai alapján azonosíthatók azok az intézmények, amelyek pedagógiai munkájukkal eredményesen ellensúlyozzák tanulóik hátrányos helyzetét, ezzel is szolgálva a társadalmi mobilitást.”

A 2018/2019. tanév 6. osztályos matematika kompetencia mérése alapján a hátránykiegyenlítő tevékenységében kiemelkedő 4 szombathelyi iskola között szerepel iskolánk. Hátránykiegyenlítés - 6. évfolyam, matematika

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu
gj logo

 

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

Itt  olvasható
 
COVID 19 adatok:
Fertőzöttek száma:
Dolgozók száma: 0
Gyerekek száma: 0

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

UNESCO Társult Iskola

2013 óta az UNESCO Társult Iskolák hálózat tagkai lettünk. 

Az eddigi projektjeink, eredményeink ITT találhatók.
 

unesco logo