konyvtar logofb logo    foto logo 50youtube logo  kreta logo 
VÁLTOZÁS!
Iskolánkban a tankönyvosztás 2016. augusztus 29-én (hétfőn) és augusztus 30-án (kedden) csak a FELSŐ tagozatos FIZETŐS tanulóknak!
 
Hétfőn: 7:30-18:00 óráig, kedden: 7:30-18:00 óráig
 
ALSÓ tagozatosoknak: mivel térítésmentesen kapják a tankönyveket, ezért szeptember 1-jén az osztályfőnöküktől vehetik át a tankönyvcsomagjaikat.
 
Az INGYENES tankönyvre jogosult FELSŐ tagozatosok szintén szeptember 1-jén vehetik át tankönyveiket könyvtári kölcsönzés útján.
 

 Tudnivalók:

A fizetős diákok esetében a leszállított könyvek alapján számla készül, melyet a szülők az iskolától kapnak kézhez a tankönyvekkel együtt, átadás/átvételi bizonylat kíséretében. Ebből 1 eredeti aláírt példány Önöknél marad, a 2. eredeti aláírt példány az iskolan marad. A számla alsó, perforált részén találják a befizetéshez szükséges csekket. 
Befizetési határidő: 2016. szeptember 16.
Befizetés módja: 
- csekk vagy banki átutalás a következő számlaszámra: 64400068-30107825-11100049
 - iskolakezdési utalvány: a kijelölt postahivatalokban 
A tavalyi évhez hasonlóan személyesen készpénzzel, illetve bankkártyával a  postahivatalokban, valamint készpénzzel és bankkártyával az összes postahivatalban fizethetnek. 

Ha gyermeke iskolát vált:a tankönyvrendeléssel kapcsolatos teendőkről kérjük, érdeklődjön az iskolájánál (fizetős diákok esetében az iskola döntése alapján a kifizetett könyveket az iskolát váltó diák vagy viheti magával - amennyiben ugyanazokból a könyvekből tanítanak a másik iskolában - vagy az új iskolában új tankönyveket rendelnek gyermekének. 

Jogosultsági státuszváltozás, illetve az ingyenességre jogosító határozatok leadásával kapcsolatban: a változás kezelésében, elfogadásában, illetve rendelési felületen történő rögzítésében a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. nem illetékes. Kérjük, ez ügyben az iskolával vegyék fel a kapcsolatot!
Lakcímváltozás: kérjük a változásokat minden esetben az iskolának jelezzék, mivel a rendelési felületen csak az iskola tudja módosítani azokat.
 

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu
gj logo

 

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

Itt  olvasható

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

UNESCO Társult Iskola

2013 óta az UNESCO Társult Iskolák hálózat tagkai lettünk. 

Az eddigi projektjeink, eredményeink ITT találhatók.
 

unesco logo