konyvtar logofb logo    foto logo 50youtube logo  kreta logo

A tanuló hiányzása (betegsége) esetén a 20/ 503-3995 (nem az iskolánk telefonszáma) telefonszámon lehet  bejelenteni a távolmaradást reggel 8:30 óráig. Csak a következő naptól tudjuk elfogadni az étkezés lemondását. Az aznapi ebédet az irodában kiállított igazolás (bón) ellenében el lehet vinni. A 8:30 óra után történő bejelentést már másnaptól sem tudjuk elfogadni, csak az azt követő naptól!

 

Az étkezéssel kapcsolatos bővebb információ a http://www.szombathelyigamesz.hu/atutalas.html oldalon található.


Tisztelt Szülők!

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a közoktatási intézmények működését érintő átszervezések miatt 2017. január 1-től az étkezés térítési díjak befizetése a következők szerint módosul:
készpénzzel: havonta 2 alkalommal az előre közölt időpontokban helyben az intézményben, ezen kívül munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8-15 óráig, pénteken 8-12 óráig - a Szombathelyi Köznevelési Gamesz Nádasdy F. u. 4. alatti irodájában,
átutalással: Unicredit Banknál vezetett intézményi étkezési számlára (lásd elektronikus számla). Átutalás esetén a közlemény rovatba fel kell tüntetni a tanuló oktatási azonosító számát, nevét, osztályát, és a befizetett hónapot. K érjük, hogy egyszerre csak egy havi, pontos összeg kerüljön átutalásra, több gyermek esetén külön-külön utalják az összeget.

Az átutalandó összegről a befizetési határidőt megelőzően a www.szombathelyigamesz.hu honlapon a tanulói oktatási azonosító szám alapján tájékoztatást adunk. A számlakészítéssel egyidőben a térítési díj összegéről e-mailben értesítést kapnak. Ehhez szükségünk van pontos adataik megadására. Kérjük a címzett nevének, e-mail címének, ill. gyermeke nevének, osztályának, iskolájának megadása mellett küldjön levelet  az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. (Akiknél ez a funkció már beállításra került, ők ezt a kérést ne vegyék figyelembe.)

Az átutalás időpontja a tárgyhót megelőző hónap 15-20-ig esedékes.

 

Tájékoztatjuk, hogy ha átutalását - határidőn kívül a hónap utolsó munkanapján indítja, akkor a szolgáltatás előre rendelése miatt, nem tudjuk biztosítani gyermeke számára a folyamatos étkezést.
Az étkezést ebédjegy ellenében lehet igénybe venni! Jegyet azok a tanulók kaphatnak, akik határidőre befizették a térítési díjat.
A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérünk mindenkit, hogy a fenti határidőket betartani szíveskedjék!
Az étkezés lemondása  tárgynapot megelőző napon 8,30 óráig lehetséges. A lemondást az ügyintézői telefonszámon, személyesen a Szombathely, Nádasdy F. u. 4. alatti irodában, vagy e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kell bejelenteni a gyermek neve, osztálya, intézménye és lemondani kívánt napjainak megjelölésével. A lemondást ezeknek az adatoknak megadásával áll módunkban elfogadni! Az igénybevett napi étkezések számának módosítását (pl. háromszori étkezésről egyszeri étkezésre váltás) a tárgyhót követő hónaptól tudjuk figyelembe venni.
2016 decemberétől a Szombathelyi Köznevelési Gamesz honlapján lévő Lemondás fülön is bejelentheti gyermeke étkezésének lemondását!
A 100% díjkedvezményre jogosult, ingyenesen étkező tanulók hiányzása esetén is kérjük az étkezés lemondását, illetve visszajelentését a megadott telefonszámon, vagy személyesen!

Köszönjük együttműködését!

Szombathely, 2016. november 11.

      Szombathelyi Köznevelési GAMESZ

A megújult közétkeztetésről egy videó ITT található.

 

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu
gj logo

 

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

Itt olvasható

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

UNESCO Társult Iskola

2013 óta az UNESCO Társult Iskolák hálózat tagkai lettünk. 

Az eddigi projektjeink, eredményeink ITT találhatók.
 

unesco logo