konyvtar logofb logo    foto logo 50youtube logo  kreta logo 
Ismét eltelt egy év és a 2018-2019-es tanév utolsó napjához érkeztünk. Mögöttünk egy komoly munkával eltöltött év áll, amely tanulónak, szülőnek és pedagógusnak a közös munka élményét jelentette. A fotóalbumot a képre kattintva lehet megnézni, iskolánk youtube csatornáján pedig elérhetők az ünnepélyen készített VIDEÓK.
A kitüntetettek:
Az idei tanévben Dr. Puskás Tivadar Polgármester Úr elismerő díszoklevelét vehette át Molnár Zsombor 4.c osztályos tanuló, aki az Alapműveleti Matematika verseny országos 1. helyezettje és felkészítő tanára Horváth Győzőné Pintér Andrea.
Kiváló tanulmányi és közösségi munkájáért, kimagasló tanulmányi versenyeredményeiért az „ Év Diákja „ elismerést érdemelték ki Balogh Sára 8.a és Seibert Vilmos 8.b osztályos tanulók.
Hivatástudattal végzett tanítói tevékenységéért, kiváló pedagógiai munkájáért az „Év Tanára” elismerésben részesült Babos Istvánné. Éva néni pedagógus nap alkalmából Fodor István Tankerületi Igazgató Úr elismerő oklevelében is részesült.
Kiváló szakmai munkájáért, az UNESCO Társult Iskola koordinátoraként végzett sokoldalú tevékenységéért az „Év Tanára” elismerésben részesült Óhidi Ritát. Rita néni pedagógus nap alkalmából Fodor István Tankerületi Igazgató Úr elismerő oklevelében is részesült.
Fodor István Tankerületi Igazgató Úr elismerő oklevelében részesült pedagógus nap alkalmából kiváló munkájáért Prófusz Györgyné intézményvezető helyettes és Pallagné Csegezi Zsófia az önértékelési csoport vezetője.
Iskolánk tárgyi feltételeinek fejlesztéséért, a 6. a osztály termének felújításában nyújtott szülői támogatásért nevelőtestületünk az „ Év Szülője” elismerő címben részesíti Klement Tibort.
Köszönjük Szabó Noémi 8. a és Türk Aisa 8. b. osztályos tanulóknak az osztály és az iskola közösségéért végzett tevékenységét.

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu
gj logo

 

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

Itt  olvasható

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

UNESCO Társult Iskola

2013 óta az UNESCO Társult Iskolák hálózat tagkai lettünk. 

Az eddigi projektjeink, eredményeink ITT találhatók.
 

unesco logo