alapitvany 1200


Selejtezők: Április 3-án rendezték a II. korcsoportos városi selejtezőt, ahol a Dési iskola távolmaradása miatt „csak” 3 meccsett kellett játszani fiainknak. Az első összecsapáson a Bolyaival néztünk farkasszemet, egy gyorsan szerzett gól után ellenfelünk még egyenlített, de két újabb gólunkra már nem volt válasz. Következő mérkőzésünkön a Paragvárit vertük magabiztosan, majd a biztos továbbjutás tudatában léptünk gyepre a szintén továbbjutó Oladi ellen, ahol remek játékkal nyertünk fölényesen, és jutottunk a városi döntőbe, méghozzá csoportelsőként.
Eredmények:
Gothard – Bolyai 3-1 Gólszerzők: Söptei Bálint (2), (öngól)
Paragvári – Gothard 0-3 Gólszerzők: Halmosi Roland, Somfalvi Barna, Bosnyák Bence
Gothard – Oladi 4-0 Gólszerzők: Söptei Bálint, Iváncsics Bence, Bosnyák Bence, Bosnyák Botond

Április 5-én rendezték a III. korcsoportos városi selejtezőt, melyen sorrendben a Derkovits, a Paragvári és a Reguly iskolákkal játszottunk. Közepesen, de egyenletesen esett végig az eső mindhárom mérkőzésünk alatt, ami a Derkó elleni mérkőzésen nem látszott, nagy arányú győzelemmel kezdtük a csoportot. A folytatásban a Paragvári következett, ahol ellenfelünk jól használta ki a helyzeteit és két gólos vereséget mért ránk, megnehezítve ezzel a továbbjutásunkat. A Reguly ellen kellett tehát a győzelem, ami egy gyorsan bekapott gól után sikerült is, három góllal válaszoltunk az egy találatukra, a több kihagyott helyzetnek azonban lett hátránya. A Derkovits iskolát leszámítva körbevertük egymást a másik két csapattal, így a Derkó eredményeit kivéve a 2. helyen csúsztunk tovább, egy góllal lemaradva az első helyről.
Eredmények:
Derkovits – Gothard 1-6 Gólszerzők: Somfalvi Bence (3), Radványi Gergő (2), (öngól)
Gothard – Paragvári 0-2
Gothard – Reguly 3-1 Gólszerzők: Somfalvi Bence, Radványi Gergő, Hende Barnabás

Döntők:
Mindkét korcsoport városi döntőjét április 11-én rendezték, időjárás tekintetében ezen a napon is az eső játszotta a főszerepet. Előbb a nagyobbak, tehát a III. korcsoport lépett műfűre a Kenderesi sporttelepen. Az elődöntőben a Váci iskolával mértük össze tudásunkat, ahol egy gyors bekapott gólra 3-mal tudtunk reagálni, és még az első félidőben helyzeteink maradtak ki. Jó játékkal egy félidőre voltunk a továbbjutástól, azonban a második játékrész elején kihagyott helyzetek után az ellenfél nem adott több sanszot, egy nem várt sérülés és kisebb hibák után megfordították a meccset, így nem sikerült a megyei döntőn való részvételt kiharcolni, a Zrínyivel játszhattunk a bronzéremért. Ezen a meccsen sikerült mögöttünk hagyni a vereséget és koncentrálva, jó játékkal 4 góllal szereztük meg a dobogó alsó fokát.
Eredmények:
Elődöntő: Gothard – Váci 3-4 Gólszerzők: Somfalvi Bence (2), Radványi Gergő
3. helyért: Zrínyi – Gothard 0-4 Gólszerzők: Radványi Gergő (2), Somfalvi Bence, Söptei Bálint A bronzérmes csapat tagjai: Radványi Gergő, Somfalvi Bence, Várnai Vince 6.a, Hende Máté 6.d, Pfender Gergő, Söptei Bálint 5.a, Őri Bálint 5.c, László Dávid 4.c (A képről hiányoznak: Hende Barnabás 6.c és Varga Mátyás 5.b) A nagyobbak meccsei után a II. korcsoport is sorra került. Az elődöntőben imponáló játékkal vertük meg (aznap már másodszor) a Zrínyit, ahol Szakály Zétény a nap gólját is megszerezte egy félpályás találattal. A magabiztos játék után biztos volt tehát a továbbjutás, de a Gothardos fiúk nem arról híresek, hogy megelégednének ennyivel, így természetesen az aranyérem volt a cél. A döntőben a Neumann iskolával csaptunk össze, akik ellen csapatunk végig koncentrálva játszott, a szoros első félidő után a második játékrészben már könnyed játékkal nyertük a városi döntőt. Végignézve az 5 városi meccsen mindösszesen 1 gólt kapott a csapat, ami megsüvegelendő, és reméljük sikerül átmenteni ezt a játékot az április 30-án (kedden, 9.30-tól) rendezendő megyei döntőre, melynek helyszíne szintén a Kenderesi sporttelep lesz.
Eredmények:
Elődöntő: Gothard – Zrínyi 7-0 Gólszerzők: Söptei Bálint (2), Somfalvi Barna (2), Németh Nándor, Bosnyák Botond, Szakály Zétény
3. helyért: Gothard – Neumann 3-0 Gólszerzők: Németh Nándor, Söptei Bálint, Bosnyák Bence
A aranyérmes csapat tagjai: Bosnyák Bence, Bosnyák Botond, Somfalvi Barna 3.a, Szakály Zétény 3.b, Iváncsics Bence, Őri Krisztofer 4.b, Halmosi Roland, Németh Nándor, Söptei Bálint 5.a, Horváth Áron 5.b (A selejtezőben a csapat tagja volt még: Turczi Dániel 4.c)
Szép volt fiúk! Hajrá Gothard!

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

ITT  olvasható
 
COVID 19 adatok:
Fertőzöttek száma:
Dolgozók száma: 0
Gyerekek száma: 0

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu

 

Korszerű Iskoláért Alapítvány

 Számlaszámunk: 11747006-20118147
Adószámunk: 19246640 - 1 - 18
A Korszerű Iskoláért Alapítvány éves szinten milliós nagyságrendben járul hozzá az iskolai infrastruktúra fejlesztéséhez.
Ezúton is szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy az elmúlt tanévben iskolánk alapítványának ajánlották fel személyi jövedelemadójuk egy százalékát!
 
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „A Korszerű Iskoláért Alapítvány éves szinten milliós nagyságrendben járul hozzá az iskolai infrastruktúra fejlesztéséhez. Adószámunk: 19246640-1- 19246640-1-18 18 1 1% % Számlaszámunk: 11747006-20118147 KÃSZÖNJÜK!”
 
 

tanulmanyi

sport

ETKEZES 4

etlap 3

kreta 2

classroom 2

TANEV RENDJE 2

dokumentumok 2