alapitvany 1200

Tisztelt Szülők!

Július hónap folyamán a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) postázta a díjbekérőket a rendelt tankönyvek árának kiegyenlítéséhez. Amennyiben lakcímükben változás történt, azt az iskola felé jelezzék, mert a díjbekérő a rendszerben az Önök álta ljúnius 30-ig megadott címrepostázták a díjbekérőket. Az iskolából a rendelés leadását (június 30.) követően kiiratkozó tanuló ne fizesse be a könyvek árát, illetve a pótvizsgára küldött diák várja meg vizsgája sikeres eredményét a befizetéssel. 

AZ 1. ÉS A 2. OSZTÁLYOSOK INGYEN KAPJÁK A TANKÖNYVEKET, így ők nem kapnak csekkeket/utalványokat, de természetesen a tankönyvosztásra nekik is el kell majd jönniük.

A befizetési határidőre: augusztus 15. A könyvek átvétele csak a befizetésről/utalásról szóló igazolások bemutatásával lehetséges, ezért kérjük, hozzák magukkal a tankönyvosztáskor!

Amennyiben szeretnének tankönyvet vásárolni, azt a webshop.kello.hu oldalon regisztrációt követően megtehetik.

A tankönyvek árának kiegyenlítésére több lehetőség van:

 

- készpénzzel a postahivatalokban (feladóvevényt őrizzék meg)

- banki átutalással a díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra (befizető azonosítót a közleményben  feltétlenül  tüntessék fel; sikeres átutalás esetén a banki visszaigazolást nyomtassák majd ki)

- A Kello Infopontokon  (http://konyv.kello.hu/elerhetosegek) a szülők részére többféle lehetőséget biztosítanak a tankönyvcsomagok díjbekérőjének kiegyenlítésére. (szombathelyi Kello Pont: 9700 Szombathely, Széll Kálmán utca 6. fsz 5.; nyitva tartás: H-P: 8:00-18:00 Szo: 8:00-14:00). (készpénz, bankkártyás fizetés, papíralapú utalvány)

Postahelyek listája: http://konyv.kello.hu/rolunk/postahelyek

Postahelyek Szombathelyen (Ezeken a postákon lehet utalvánnyal fizetni) :

Szombathely 1. posta

Szombathely

9700 Szombathely Kossuth Lajos utca 18.

Szombathely 10. posta

Szombathely

9700 Szombathely Szűrcsapó utca 23.

Szombathely 2. posta

Szombathely

9700 Szombathely Vasút utca 5.

Az utalvány összegéből készpénzt nem adnak vissza, a befizetésről szóló pénztárbizonylatot meg kell őrizni!

A tankönyvosztás időpontjáról az iskola honlapján (www.gothardiskola.hu) és az intézmény bejáratánál adunk majd tájékoztatást. (A tankönyvosztás előreláthatóan augusztus 25. UTÁN lesz.)

Az ingyenes tankönyvre jogosult tanulók lakcímére díjbekérő nem érkezik. Fontos, hogy csak akkor részesülhetnek ingyenes tankönyvellátásban a tanulók, ha a kedvezményre való jogosultság igazolása – melynek 2014. október 1. napjáig érvényesnek kell lennie - az alábbi dokumentumok bemutatásával, leadásával megtörtént:

- tartósan beteg tanuló eseténszakorvosi igazolás vagy a magasabb összegű családi pótlék folyósításáról szóló igazolás

- a sajátos nevelési igényű (SNI) tanuló eseténa szakértő bizottság véleménye

- családi pótlék igazolásáról szóló igazolásként elfogadható: bérjegyzék, lakossági folyószámla-kivonat, szülő által aláírt postai igazoló szelvény

- rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény eseténaz erről szóló határozat.

Ellenőrizzék a dokumentumok érvényességét, mert lejárt igazolás nem fogadható el és a tankönyveket csak annak adhatjuk ki, akinek érvényes igazolása bemutatásra vagy leadásra került a tankönyvfelelősnek

Az ingyenes tankönyvre jogosult tanulók közül azok, akiknek a nyár folyamán (2014. június 30 – 2014. augusztus 31.) jár le az ingyenességre jogosító igazolásuk közül bármelyik (családi pótlék, magasabb összegű családi pótlék, szakorvosi igazolás sajátos nevelési igényű tanuló esetén, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény határozata), az új határozatot hozzák magukkal tankönyvosztáskor.

Amennyiben az ingyenességre való jogosultság teljes mértékben megszűnik, vagy valamely diák jogosulttá válik az ingyenességre, kérjük a változást mielőbb jelezni!

Bárminemű probléma vagy kérés esetén kérjük, forduljanak bizalommal az iskola tankönyvfelelőséhez az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönjük együttműködésüket, további szép nyarat kívánunk!

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

ITT  olvasható
 
COVID 19 adatok:
Fertőzöttek száma:
Dolgozók száma: 0
Gyerekek száma: 0

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu

 

Korszerű Iskoláért Alapítvány

 Számlaszámunk: 11747006-20118147
Adószámunk: 19246640 - 1 - 18
A Korszerű Iskoláért Alapítvány éves szinten milliós nagyságrendben járul hozzá az iskolai infrastruktúra fejlesztéséhez.
Ezúton is szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy az elmúlt tanévben iskolánk alapítványának ajánlották fel személyi jövedelemadójuk egy százalékát!
 
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „A Korszerű Iskoláért Alapítvány éves szinten milliós nagyságrendben járul hozzá az iskolai infrastruktúra fejlesztéséhez. Adószámunk: 19246640-1- 19246640-1-18 18 1 1% % Számlaszámunk: 11747006-20118147 KÃSZÖNJÜK!”
 
 

tanulmanyi

sport

ETKEZES 4

etlap 3

kreta 2

classroom 2

TANEV RENDJE 2

dokumentumok 2