konyvtar logofb logo    foto logo 50youtube logo  kreta logo 
Abban a megtiszteltetésben volt ma része iskolánknak, hogy vendégül láthattuk a Szegedi Vízilabda Egylet férfi OB I-es csapatát, melynek tagjai között olyan nagy neveket köszönthettünk, mint Nagy Viktor (akit 2013-aen a FINA a világ legjobb vízilabdázójának választott!) , Kiss Csaba, Jansik Szilárd, Hegedűs Gábor, Juhász Zsolt, Tóth Márton, Lukas Seman.
Iskolánkban 10 éve működik sikeresen a vízilabda oktatása, szoros együttműködésben Aligátor Vízilabda Utánpótlás Egyesülettel (AVUS). Nagyon büszkék vagyunk tanulóinkra, akik minden évben kiválóan szerepelnek valamennyi vízilabdás megmérettetésen. Ezért külön öröm számunkra, hogy tanulóink elé ilyen kiváló példaképeket állíthatunk. A gyerekek nagy várakozással és lelkesedéssel fogadták vendégeinket, akik készségesen és közvetlenül válaszoltak a feléjük záporozó kérdésekre. Egy közös üzenettel és ajándékkal szertnénk hozzájárulni Szívós Márton gyógyulásához.
Köszönjük, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel. Ma este (április 10.) 19:30-kor vízilabda meccset láthatnak az érdeklődők az uszodában.
 
Szegedi vízilabdások jártak nálunk

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu
gj logo

 

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

Itt  olvasható

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

UNESCO Társult Iskola

2013 óta az UNESCO Társult Iskolák hálózat tagkai lettünk. 

Az eddigi projektjeink, eredményeink ITT találhatók.
 

unesco logo