konyvtar logofb logo    foto logo 50youtube logo  kreta logo 

TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0088 „Tudásdepó-Express” – a könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében. –

 „A 100 éves iskola új, korszerű könyvtára a minőségi oktatásért, kiemelten az olvasási és digitális kompetenciák fejlesztésével”  - a Gothard Jenő Általános Iskola sajtónyilvános projektzáró rendezvényét a Weöres Sándor Színház Krúdy Klub & Étteremben tartotta 2013.december 11-én, szerdán 15 órakor.

 

A rendezvényt – Devecsery László – kis drámajáték szakkörös tanítványai nyitották meg.

A projekt beszámolóiból kiderül, hogy elkészült egy új, szerethető közösségi tér. Egy jól működő iskolai könyvtár, amelyhez barátságos, szép digitális felület, könyvtári portál tartozik.

A pályázat révén a könyvtár nemcsak virtuálisan tárta ki kapuit honlapjának elérésével, hanem egy valós tér felé - a színház felé - is nyitott.

A projekt számtalan olvasásnépszerűsítő programja több mint 2000 diák számára nyújtottak élményt. /Népmese napja, mesevetélkedő, papírszínház, író-olvasó találkozók, drámajátékok, táborok …/

A könyvtárostanárok az emberi lélekhez visszavezető képzésben részesültek a Mesepedagógia-  és meseterápia előadások keretében.

Az iskolai könyvtár támogatója a tanulásnak, gyerekek szellemi és lelki fejlődésének, kulturálódásának, az olvasási és digitális kompetenciák fejlesztése révén.

 

könyvtár projektzáró

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu
gj logo

 

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

Itt  olvasható

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

UNESCO Társult Iskola

2013 óta az UNESCO Társult Iskolák hálózat tagkai lettünk. 

Az eddigi projektjeink, eredményeink ITT találhatók.
 

unesco logo