konyvtar logofb logo    foto logo 50youtube logo  kreta logo

Elérhetőségek:

Iskolánk telefonszáma: 06 20 427 25 26 

Fax: 06 94 505 670

Kramli Katalin szakmai vezető: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Madarász suli:

Kelemen Tibor szakmai megvalósító: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Megsebzett bolygó vetélkedő:

Varga Tamás szakmai megvalósító: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Referencia

 

Referenciaintézményünk a médiában

Tavaszi madárles program 

 

Sajtóközlemény

A Gothard Jenő Általános Iskola a TÁMOP 3.1.7 -11/2 „Referenciaintézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” c. pályázatán 6000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt megvalósítása 2012 április elejétől 2012 november végéig tart.
A program során az intézmény pedagógusai a projekthez kapcsolódó továbbképzéseken vesznek részt, valamint a szakmai gyakorlatuk során kialakított módszereket, eljárásokat teszik piacképessé. A projekt megvalósítása során végzett pedagógiai munka hatékonyságának biztosítása érdekében olyan eszközök kerülnek beszerzésre, melyek a referenciaintézményi szolgáltatás magas színvonalú ellátásához, bemutatásához szükségesek.
A Gothard Jenő Általános Iskola - mint referencia-intézmény-, egyedi, más intézmények számára is példaértékű, befogadó, gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal rendelkező és azokat átadni képes közoktatási intézményként a közoktatás fejlesztésének egyik minősített bázisa lesz.
A referencia-intézmények pedagógiai kultúrája és eszközrendszere egészében példaszerű. Ez a jellegzetességük lehetővé teszi, hogy több, összefüggő, kidolgozott jó gyakorlatot is felkínáljanak más közoktatási intézményeknek.


A Gothard Jenő Általános Iskola jelenleg két jó gyakorlattal rendelkezik:

-      A „Madarász suli” természetismereti projekt

-      A „Megsebzett bolygó” komplex természettudományi vetélkedő.

A referencia-intézmények felkészítésével kialakuló rendszer ösztönzi a pedagógusok változatos intézmények közötti együttműködését, így az átadó intézmény pedagógusainak innovációs tapasztalatai hasznosulnak a velük kapcsolatba kerülő partner intézményekben is. A pályázat célja, hogy a referencia értékű működési és pedagógiai gyakorlattal rendelkező közoktatási intézmények felkészüljenek nevelési-oktatási gyakorlatuk továbbadására, elterjesztésére, megismertetésére, illetve ezzel segítsék más közoktatási intézmények szakmai fejlesztő tevékenységét.

A sajtóközlemény pdf formátumban ITT letölthető

 

Oszd meg a cikket:
FaceBook  Twitter  

Elérhetőség

Cím: 9700 Szombathely, Benczúr Gyula utca 10.

Titkárság: +3620 4272526

Igazgatóhelyettesi iroda: +3620 4271054

Fax: +3694 505-670

email: kamon kukac gothardiskola.hu
gj logo

 

Közzétételi lista

Különös közzétételi lista

Itt olvasható

Dokumentumok

Itt letöltheti, vagy online olvashatja dokumentumainkat, .pdf kiterjesztésben. Kérjük, kattintson a megfelelő címre.

UNESCO Társult Iskola

2013 óta az UNESCO Társult Iskolák hálózat tagkai lettünk. 

Az eddigi projektjeink, eredményeink ITT találhatók.
 

unesco logo